Nieuws 2020-06-18T14:22:01+02:00

Wegens beëindiging van onze activiteit per 1-8-2020 bieden wij al onze showroomartikelen aan in onze sale. Neem een kijkje op http://www.revelman.nl/sale/

Met gemengde gevoelens ga ik u hierbij mededelen dat ons familie-bedrijf, Revelman Woonkunst, per 30 juni 2020 zal gaan stoppen. Bij gebrek aan opvolging heb ik hiertoe besloten. Opgericht in 1841, komt er na bijna 180 jaren detailhandel voeren, een eind aan een lange traditie van exclusieve interieuradvisering. Vele generaties hebben aan het roer gestaan van dit bijzondere bedrijf, waarin vakmanschap, passie, creativiteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan.

Vele jaren heb ik met plezier en toewijding leiding mogen geven aan Revelman Woonkunst. Mede door de inzet en het enthousiasme van mijn medewerkers Walter van Velthuizen, Eric Eppink en Mirjam Pas van Dam is Revelman Woonkunst een begrip geworden zowel in de regio als ook ver daarbuiten…

Speciaal voor u zullen wij zaterdagavond 1 februari (van 19.00 tot 22.00 uur) en zondag 2 februari (van 11.00 tot 17.00 uur) geopend zijn. U bent dan van harte welkom om onder het genot van een drankje en een hapje even bij te praten met het voltallige team.

Wij gaan natuurlijk ook afscheid nemen van onze showroomcollecties. Verder kunt u nog tot 30 juni bij ons terecht voor de inrichting van uw huis. Uiteraard kunt u tot de einddatum ook nog gewoon bestellingen plaatsen die wij, zoals u gewend bent, met de grootste zorg zullen uitvoeren.

Zonder u hadden wij ons mooie beroep niet kunnen uitoefenen.

De dagelijkse ontmoetingen en het begeleiden van uw interieurwensen gaan wij zeker missen!

Met vriendelijke groet,

Wim Slijkhuis